Preguntes i Respostes

Biotecnologia o enginyeria agrària?

Comentaris

4

Hola, us escric perquè aquest any estic cursant 2n de batxillerat i encara no estic del tot segura que estudiar el pròxim any. 

Les dos carreres que més m'agraden són biotecnologia i enginyeria agrària, però no sé molt bé en què consisteixen els dos graus i tampoc no sé la diferència, ja que he mirat les assignatures i sortides laborals i semblen bastant paregudes. La meva intenció és fer-ho a la UdL. Em podríeu explicar una mica en què consisteixen i si hi ha molta diferència entre una i l'altra? Estic molt perduda i estem apunt d'acabar el curs.... 

De moment estic prematriculada a selectivitat a totes les assignatures del científic, només em falta decidir què estudiar. Pel que fa a altres carreres,  també m'agrada la biologia, criminologia, biologia molecular... Però totes elles són a Barcelona o a Tarragona i m'agradaria quedar-me aquí Lleida i biotecnologia i enginyeria agrària són les que més m'han agradat, ja que de ciències tampoc és que n'hi hagi moltes aquí Lleida. 

 

Moltes gràcies per endavant!!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Creiem que qui t'ho pot explicar millor és professorat del grau en biotecnologia, amb qui et podem posar en contacte i que et pot explicar la diferència entre totes aquestes disciplines!

Si et ve de gust parlar amb un/a professor/a del grau, digues-nos-ho deixant un comentari i llavors ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic perquè hi puguis parlar!

Gràcies.

mmc_003

Hola, moltes gràcies per la resposta. Doncs si, si em poguessiu facilitar algun contacte m'ajudaria molt. 

Moltes gràcies. 

mmc_003

Hola, moltes gràcies per la resposta. Si, m'interessaria parlar amb un/a professor/a del grau, moltes gràcies!!

carla.roca

Genial!

Ara mateix t'escrivim per correu electrònic per donar-te el seu contacte!

Gràcies.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
17 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.