Preguntes i Respostes

Calendari

Comentaris

1

Hola! Aquest any estic cursant un grau universitari però he decidit que el curs següent cambiaré de carrera. Per fer-ho, he de tornar a fer la part específica de les PAU. Tinc dubtes sobre els horaris de preinscripció i matriculació. Em podríeu ajudar?

Comentaris

Redaccio

Hola, Abenthy!

El període de matrícula de les PAU pel teu cas es diu “Matrícula lliure” i es fa del 2 al 14 de maig aquí: https://bit.ly/2JmnaQW
La Preinscripció Universitària és igual per a tothom. Aquí tens les dates: https://bit.ly/1KBHxij

Molta sort! 🙂

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.