Preguntes i Respostes

Camvi carrera

Comentaris

1

Hola, jo aquest any estudiaré eduació social, però, l’any vinent vull canviar a eduació primària, ja que el primer any són totes dues iguals. La meva pregunta es la següent: He de tenir un mínim de crèdits aprovats? Alguna nota en concret? Com ho he de fer? 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Hauries de posar-te en contacte amb la universitat a la qual et vulguis canviar per saber quins són els requisits, documentació a presentar i terminis per fer la sol·licitud.

Esperem que tinguis molta sort!

Gràcies i fins aviat.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.