Preguntes i Respostes

CANVI DE CARRERA

Comentaris

1

Bon dia,
Actualment estic fent la carrera de Economia en Anglès a la UAB i m'agradaria canviar-me l'any que ve a fer economia a la UPF.
A part tinc la nota de les PAU per entrar a la UPF però el meu dubte és: em convalidaran alguna assignatura de la UAB a la UPF tot i fer la carrera en anglès?
I per acabar, per fer el trasllat, hauria de apuntar-me un altre cop a les PAU, sense fer cap examen perquè ja em conta la nota de l'any passat i entrar a primera assignació, o al estar ja en una carrera universitària es fa d'una manera diferent?
Espero que hagiu entès els meus dubtes i moltísimes gràcies per adelantat!

Comentaris

carla.roca

Hola, makaquinho!

No sabem si et convalidarien assignatures, ja que això només t'ho pot dir la universitat on vols fer el trasllat d'expedient, mitjançant un estudi de convalidacions. T'hauries de posar en contacte amb la UPF tan aviat com puguis.

En aquests casos, es poden iniciar dos tràmits diferents, si ho vols, alhora:

  • Trasllat d'expedient: la UPF et dirà quantes places té per a trasllats d'expedient i com i quan es fa la sol·licitud. Si hi entres per aquesta via, simplement et concediran una plaça pel curs que ve i continuaràs els teus estudis a la UPF.
  • Preinscripció Universitària: demanaries plaça públicament a través de la web d'Accés Universitat, igual que vas fer-ho quan vas començar a la UAB. La convocatòria ordinària de Preinscripció no és fins al juny-juliol.

Et recomanem que et posis en contacte amb la UPF i que demanis que t'expliquin quines opcions tens amb més detall.

Sort i gràcies!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals