Preguntes i Respostes

Canvi de carrera

Comentaris

3

Hola!!!!

Tinc un dubte sobre la gestió de com s’ha de dur a terme el canvi de carrera.

Jo aquest any he fet el primer curs de Relacions Laborals, i vull canviar-me a Història, mitjançant la preinscripció que es fa després de selectivitat, és a dir, començar de nou el primer curs de Història.

El meu dubte és, si ja he cursat el primer curs d’universitat, quan s’obri el portal per poder fer les preincripcions universitaries he de fer el mateix procediment de l’any passat o al haver estudiat un curs he de fer una altre gestió?

Estic feta un embolic a veure si em podeu ajudar!

Moltíssimes gràcies!!!

Comentaris

carla.roca

Hola, albaaa11!

Tranquil·la, és normal que no sàpigues què fer del tot :)

Hauràs de fer el mateix procés que l'any passat, ja que no hi ha cap diferència en el tràmit de la Preinscripció Universitària si has començat un grau anteriorment.

Hauràs de fer-ho al web Accés Universitat però, malauradament, encara no coneixem les dates de Preinscripció 2020, ja que les previstes es van ajornar degut a l'estat d'alarma nacional. Toca esperar :)

Gràcies i molta sort!

enric pous

Si fas canvi de carrera pel mètode de la preinscripció universitària et poden convalidar crèdits si de la carrera que vens has fet més de

els 30 crèdits o encara que n'hagis fet menys te'n poden convalidar algun?

carla.roca

Hola, Enric!

Depèn de la universitat i ho hauries de consultar amb ells! :)

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
8 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.