Preguntes i Respostes

Canvi de carrera amb condició de becada

Comentaris

1

Bones, aquest any em torno a presentar a selectivitat per poder canviar d'estudis. El cas és que ara estic cursant 1 de Dret a la UAB i he vist que en un futur no és el que em vull dedicar. Anar cercant carreres, vaig veure que el que realment m'agradava i el que hagués fet si no hagués començat dret seria qualsevol carrera relacionada amb l'educació. Així doncs, després de pensar-ho molt l'any que ve m'agradaria començar la carrera de Pedagogia. Ara bé, aquest any he rebut una beca AGAUR i si em canvio no sé que pot passar amb aquesta i tampoc sé si en els nous estudis podria demanar-la, ja que dubto que em convalidin algun crèdit. Si en el cas que el primer any no me la concedissin, al segon any podria demanar-la o un cop te la rebutjen ja no pots fer-ho més? 

Gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, Judithmx__!

Hauries de dirigir aquesta pregunta a l'AGAUR, que és l'organisme de la Generalitat que gestiona les beques per a estudiants universitaris: informacio.agaur@gencat.cat

 

Gràcies i molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.