Preguntes i Respostes

Canvi de carrera a l’octubre

Comentaris

2

Hola! Soc un estudiant de empresarials a la pompeu que ha vist que aixo no es el que li agrada i vol passar a estudiar biologia a la UdG. Com puc aconseguir aquest canvi? Al febrer és possible que em pugui canviar o mhe d’esperar a l’any que ve? Gràcies!

Comentaris

damaik

Hola! Jo estava en una situació semblant a la teva, però en el meu cas volia canviar de Matemàtiques a Traducció.

Si et serveix, el que vaig fer va ser, primer, veure si quedava alguna plaça buida a la convocatòria de setembre, que ho pots veure aquí: http://universitats.gencat.cat/ca/preinscripcio/llistes_i_notes/

Després vaig esperar-me fins el 8 d'octubre, que va ser quan es va obrir el termini per fer la preinscripció extraordinària, i ara fa poc, el 15 exactament, em van dir que havia entrat al grau que volia.

Ara estic esperant fins el 19 per fer la matrícula al nou grau i anul·lar l'actual a Matemàtiques. 

Això que t'explico no ho pots fer ara perquè ja s'ha acabat el termini però segurament per la convocatòria del febrer s'hagi de fer el mateix, així que ja et pots fer una idea de com va el tema! 

carla.roca

Hola, Aleix!

A aquestes altures, queden places a només alguns graus, als quals podries accedir mitjançant la Preinscripció Universitària de febrer. Et recomanem que et posis en contacte amb la UdG per assabentar-te de si queden places al grau i saber si hi ha alguna altra forma d'accedir abans del febrer.

Si el que planteges és fer un canvi de carrera literalment, el que s'anomena "trasllat d'expedient", hauràs de fer-ho l'any que ve. Tot i això, et recomanem parlar-ho ja amb la UdG per saber quan comença i acaba el termini per presentar-t'hi i quina documentació has d'entregar.

Sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals