Preguntes i Respostes

Canvi de carrera y d'universitat

Comentaris

1

Hola, aquest curs em vaig ficar a Enginyeria Informàtica 1r any a la UAB, i resulta que no és el que em pensava, i per això vaig decidir deixar la carrera molt al principi. El que vull ara és estudiar ADE en la UB, es a dir canviar de carrera i també d'universitat. El que tinc entès es que el procediment és fer la preinscripció al juny. Però encara tinc dubtes... És necessari fer el trasllat d'expedient acadèmic una vegada he sigut acceptat quan no tinc res aprovat, i també volia saber si és necessari comunicar a la UAB que no continuaré amb el grau el pròxim curs y q estudiare en una altra universitat. 

Gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola!

No és necessari fer el trasllat d'expedient. Aquest tràmit serveix per persones que han aprovat un mínim de 30 crèdits a l'anterior carrera i que poden convalidar assignatures, és a dir, que el grau al qual es canvien és el mateix o molt similar. Per tant, no has de fer-ho.

Simplement, hauràs de fer la Preinscripció Universitària del 2 de juny a l'1 de juliol a Accés Universitat. El procés és el mateix que vas fer l'any passat per accedir a Enginyeria Informàtica.

No és necessari que ho comuniquis a la UAB, però et recomanem que ho facis, ja que els interessarà saber que el curs que ve tindran un alumne menys.

Si t'agradaria parlar amb professorat o algun/a estudiant, ens ho pots dir deixant un comentari i et contactarem per correu electrònic! :)

Gràcies i molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 14 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.