Preguntes i Respostes

Canvi de centre

Comentaris

1

Hola!

Estic estudiant física a la UAB i m'agradaria canviar-me a la UB de cara a l'any que ve. Com ho he de fer? 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Si en canviar de centre, vols accedir al mateix grau que fas actualment, hi ha dos tràmits possibles:

  • El Trasllat d'Expedient. Has de dirigir-te a la UB i demanar quins passos has de fer i quina documentació necessiten. La universitat a la qual vols accedir farà un estudi de reconeixement de crèdits, per avaluar si les assignatures que has cursat i APROVAT (si no, no ho tindran en compte) es poden convalidar perquè no les hagis de repetir. Per fer el trasllat d'expedient, necessites que se't puguin convalidar, com a mínim, 30 crèdits.

Has de saber, però, que les universitats reserven molt poques places per trasllats d'expedient, així que no és un tràmit que t'asseguri accedir a la universitat que desitges, però és una opció que tens.

  • Fer de nou la Preinscripció Universitària i, per tant, accedir altra vegada gràcies a la teva nota d'accés. Si només optes per utilitzar aquesta opció, recorda que és important demanar el reconeixement de crèdits a la UB, per tal que et reconeguin el màxim de crèdits que ja has cursat a la UAB.

És important saber que, si vols cursar el mateix grau, pots fer els dos tràmits a la vegada! Tant de bo tinguis sort amb un dels dos :)

Per últim, si vols canviar de centre però també de grau, l'opció que has d'escollir és la de la Preinscripció Universitària!

Gràcies per escriure'ns i fins ben aviat!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals