Preguntes i Respostes

CANVI DE GRAU

Comentaris

1

Hola! Actualment vaig fer les PAU i les PAP per poder accedir al grau de mestre d'educacio infantil, les PAU em va anar mes o menys be pero les PAP les vaig suspendre i em tornare a presentar al setembre, la pregunta que volia fer és la seguent: Si per exemple faig el grau de sociologia i l'any que ve em vull canviar de grau i fer Educació Infantil, quins són els requisits per fer-ho i com ho puc fer i si em convalidarien alguns credits

Comentaris

Redaccio

Hola Georgina,

A l’hora de fer el canvi de grau, has de demanar a la universitat destí un trasllat d’expedient. És la universitat destí qui t’acceptarà o no, depenent de les places lliures que tingui i del teu expedient acadèmic, i qui valorarà les convalidacions de crèdits pertinents.
Les convalidacions de crèdits depenen de la semblança entre el pla d’estudis (assignatures) de la universitat d’origen i la de destí. En aquest cas, segurament no et convalidaran massa crèdits perquè no són graus molt afins.

De totes maneres, recorda que si vols estudiar Educació Infantiluvic, encara que vinguis d’un altre grau, el requisit per matricular-te és haver superat les PAP i que si no les tens aprovades no podràs fer el canvi!

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
7 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.