Preguntes i Respostes

Canvi de grau

Comentaris

1

Es pot fer un canvi de grau durant el primer quatrimestre? Si no, quines dates hi han per fer canvi de grau durant el curs 22-23?

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

Si vols fer un canvi d'un grau a un altre de molt semblant, hauràs de fer un tràmit de trasllat d'expedient, que té com a requisit tenir un mínim de 30 crèdits aprovats i convalidables entre un estudi i l'altre. Per tant, en aquest cas, seria necessari cursar aquest quadrimestre i aprovar aquests crèdits.

Les dates per demanar un trasllat d'expedient varien segons la universitat, però et recomanem que ho demanis ja al centre on t'agradaria fer el nou grau.

Si es tracta de canviar a un grau molt diferent en el qual no et convalidarien assignatures (per exemple, passar d'un grau de ciències socials a una enginyeria), hauries de fer la Preinscripció Universitària de nou. La convocatòria de setembre d'aquest curs va finalitzar ahir, però al febrer n'hi ha una altra d'extraordinària. A la de febrer, però, només hi trobaràs els graus que encara tinguin alguna plaça lliure perquè no les van omplir totes ara al setembre.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.