Preguntes i Respostes

Canvi de grau i nota d'accés

Comentaris

1

Bones!

Em dic Laia i estic a 4t de medicina. Després de molt de temps de pensar-ho he decidit que ho deixo, que em farà més feliç fer una altra carrera. He estat buscant i he vist que he de repetir la fase específica de les PAU per fer un altre grau i a partir d'aquí se m'ha plantejat un dubte. El percentatge de la nota d'accés que quan fas batxillerat es correspon a la mitja dels dos cursos, ara quina nota seria? És a dir, el 60% de la nota d'accés, en el meu cas, seguiria sent la nota de batxillerat que vaig treure fa 4 anys? 

Gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola, laiadc63!

Exactament, la teva nota d'accés de Batxillerat (el percentatge del 60%) no canvia. El que sí que pots fer, com bé has vist, és apujar la teva nota d'accés a la universitat millorant el 40% restant amb assignatures de la Fase Específica de la Selectivitat.

Si el nou grau que vols començar també és de la branca de coneixement de la Salut, has de saber que també pots demanar un Trasllat d'expedient, que és un canvi de grau en el qual se't reconeixen assignatures que ja has cursat a l'anterior estudi i que, per tant, no hauràs de fer al nou. Per sol·licitar-ho, si és el teu cas, hauries de posar-te en contacte amb la universitat on vols estudiar i t'indicaran quins són els passos a seguir.

Gràcies per confiar en nosaltres i molta sort en aquest nou camí! :)

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.