Preguntes i Respostes

Canvi de grau i segona selectivitat

Comentaris

1

Hola!! Soc l'Andrea. Actualment estudio un grau d'Economia a la universitat i m'he donat compte de que no és el que vull fer ni l'àmbit en el que em vull dedicar en un futur. El curs que ve voldria canviar-me de carrera i fer Infermeria, havent de tornar a fer la selectivitat i presentant-me tant a la fase general com l'específica. Tinc varies preguntes:

1) Per poder matricular-me a la selectivitat, he de deixar la carrera que actualment estic cursant?

2) He de notificar a la meva universitat sobre la meva decisió de deixar la carrera actual per començar una altra de nova el curs vinent, totalment diferent? O simplement és tornar a fer sele i fer la preinscripció per al grau d'Infermeria?

Moltes gràcies!!!

 

 

 

Comentaris

carla.roca

Hola, Andrea!

Responem als teus dubtes:

  1. Pots matricular-te a la universitat i fer la Preinscripció Universitària de nou per un altre grau sense haver de deixar la teva carrera actual.
  2. Simplement, has de fer la Selectivitat i la preinscripció, no cal fer cap tràmit a la universitat actual, però segur que agrairan que avisis per poder tancar el teu expedient acadèmic. 

Gràcies per confiar en nosaltres i sort l'any que ve!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.