Preguntes i Respostes

Canvi de grau universitari

Comentaris

1

Hola!

Tinc uns dubtes que m'agradaria resoldre. Aquest any estic cursant Biologia a la UaB però pensava en canviar l'any que ve de grau. Quins passos hauria de seguir? Me'ls podrieu indicar fent i sense fer la selectivitat de nou, si us plau. 

Gràcies

PD: Teniu alguna idea de si les notes de tall seran tan elevades, sobretot les de ciéncies?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Si vols canviar al mateix grau, però a una altra universitat, o fins i tot a un grau de la mateixa branca de coneixement (per exemple, Biotecnologia), pots demanar un trasllat d'expedient. Això serveix per poder fer un reconeixement de crèdits de les assignatures que ja has cursat i aprovat, que han de ser un mínim de 30 crèdits. Aquest tràmit l'has de gestionar amb la mateixa universitat on vulguis fer el canvi.

Si el grau al qual vols entrar no té res a veure amb la Biologia i no creus que et puguin reconèixer cap crèdit, hauràs de demanar plaça com qualsevol altre estudiant que vol començar la universitat al curs 2021-2022: fent la Preinscripció Universitària a Accés Universitat. En aquest cas, si fas la Selectivitat la teva nota d'accés s'actualitzarà, guardant-se sempre les millors notes que hagis aconseguit en les diverses convocatòries.

En cas que ho vegis necessari, aquests dos tràmits es poden fer alhora.

No tenim coneixement de si les notes de tall pujaran o no, això mai es pot saber amb antelació... Només et podem recomanar que t'esforcis al màxim a la Sele, si és que t'hi presentes!

Gràcies i sort.

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
13 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.