Preguntes i Respostes

Canvi de preferències

Comentaris

1

Bones! Jo sempre havia volgut estudiar Medicina. Finalment no ha pogut ser ja que amb la nota no hi arribo. A la primera assignació em van posar la meva opció 6 (Infermeria UB), però he esperat a la segona assignació per veure si entrava a Medicina. Finalment he entrat a la UVic, però no hi vull anar. 

És a dir, m'han acabat assignant la opció 5 i vull la 6. Què he de fer? M'he de matricular d'alguna cosa? 

Gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Hauries de posar-te en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat* per presentar una sol·licitud de canvi de preferències. L'Oficina també et dirà si, tot i fer el canvi de preferències, és possible que tornis a accedir a la UB i si cal que et matriculis a la UVic. De tota manera, gestiona-ho el més ràpid possible, ja que si no et matricules a la plaça assignada abans de divendres (inclòs), perdries la plaça. Et deixem les dades de contacte de l'Oficina més a sota.

De tota manera, t'animem a no descartar del tot l'opció d'estudiar a la UVic. Podries començar el grau en aquesta universitat i demanar el canvi a una altra pel curs que ve. O, qui sap? Potser la UVic et sorprèn i vols quedar-t'hi! Que sàpigues que la UVic és una universitat de naturalesa pública i de gestió privada i que tens accés a les mateixes beques que les universitats públiques catalanes, a banda de les pròpies de la universitat.

Gràcies per escriure'ns i molta sort! :)

*Oficina d’Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d’atenció: Tot l’any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d’altres seus: Girona,
Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona,
Tortosa i Vic

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals