Preguntes i Respostes

canvi de preferencies

Comentaris

1

 he comes un error i he posat la meva primera preferencia en tercer lloc i la de tercer lloc en primer lloc, no he arribat a la nota de tall del primer lloc posat per error i m han donat el segon lloc i ara vull canviar al tercer lloc  i no se com fer ho. .la meva primera preferencia era euses a salt i m ha donat pedagogia en segona perque en la inscripció vaig posar pscologia en primera.. Puc modificar les meves preferencies i en cas afirmatiu estic exposat que alla on volia anar inicialment no hi hagi plaça i havent renunciar a la segona finalment em quedi sense cap plaça. Gracies

Comentaris

carla.roca

Hola, joan2190!

Hauries de posar-te en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat o amb qualsevol de les seves seus per resoldre el dubte. Nosaltres sabem que pots fer una modificació de les teves preferències al teu perfil d'Accés Universitat a partir del 18 de setembre, però no sabem si hi ha la possibilitat que perdis la plaça actual.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals