Preguntes i Respostes

Canvi de preferències

Comentaris

1

Bon dia!

 

Ara que ja hi ha assignacions, què passa si m'han assignat a la 2a opció, però vull fer canvi i inscriure'm a la tercera, en comptes de la segona? Per altra banda, quan surtin les notes de tall, hi ha possibilitats de saber si en alguna universitat hi ha places disponibles?

 

Gràcies!

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Patri.91!

En primer lloc, has de saber que l'única forma de conèixer si en una carrera hi ha places disponibles és que a les notes de tall de la 1a assignació de places tingui una nota de tall de 5.000. 

D'altra banda, per intentar que t'assignin una plaça que tens més avall a la teva llista, pots fer una sol·licitud de canvi de preferències, que estarà disponible al portal d'Accés Universitat a partir del 22 de juliol. De totes maneres, que sàpigues que si fas aquest tràmit, aniràs a la cua de les persones que s'han quedat en llista d'espera perquè no han entrat en aquesta carrera en la 1a assignació de places. Si vols entrar a una carrera que ha quedat amb una nota de 5.000 no tindries cap problema perquè hi ha d'haver places disponibles! Per a més informació de com funciona el tràmit, et recomanem contactar amb l'Oficina d'Accés a la Universitat.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.