Preguntes i Respostes

CANVI D'ESTUDIS

Comentaris

1

Bon dia,

Actualment em trobo estudiant el primer any d'Educació Social a la UOC, en el primer semestre he fet 24 credits. El problema es que jo pensaba que per fer el canvi d'estudis t'havien de convalidar 30 crèdits de tot l'any lectiu, però resulta que t'haurien de convalidar els 30 crèdits en el primer semestre al ser el primer any de carrera.

Doncs ara em trobo una mica angoixada, ja que només podré entrar per la nota de la Selectivitat i no sé segur si m'agafaran a la uni que jo vull (tal com em va pasar l'any passat). 

Les meves preguntes són: 

- Tinc alguna opció per poder entrar a través del canvi d'estudis o només ho puc fer per la sele?

- Si hagués d'entrar per la sele, entraria un altre cop a fer el primer any o aniria a segon de carrera i se'm convalidarien els crèdits ja cursats?

Gràcies!!!!

Comentaris

carla.roca

Hola, apevi!

Estàs segura d'aquest tema dels 30 crèdits? Aquests tipus de tràmits varien una mica segons la universitat, així que, si no ho has fet, et recomanem posar-te en contacte amb la universitat on vols fer el canvi i demanar aquesta informació.

En el cas que no tinguis nota suficient per accedir a la universitat que vols, hauries de fer la Selectivitat com l'any anterior. Ja que ja no vas a cap institut, el període en el qual has de fer la matrícula de les assignatures és del 30 d'abril al 30 de maig a Accés Universitat.

Tant si entres per trasllat d'expedient (canvi d'universitat) com per Preinscripció Universitària, tens dret a demanar un estudi de convalidacions a la nova universitat, que et dirà si hi ha assignatures que tens aprovades que ja no cal que facis al nou grau! Sigui com sigui, comença a investigar-ho, ja que aquest tràmit requereix força documentació a presentar!

Gràcies per escriure'ns i molta sort :)

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
15 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.