Preguntes i Respostes

Canvi d'estudis

Comentaris

1

Bon dia Preparats, Llestos, Universitat!

Tinc un dubte amb el tràmit de canvi d'estudis, d'universitat i de la preinscripció. Sóc una alumna que vaig realitzar les PAU l'any passat (juny de 2019), i aquest curs 2019-2020 estic cursant una enginyeria a la UPC, però m'he adonat que el que realment vull estudiar és el grau de psicologia a la UAB. Segons la nota de tall de psicologia no necessito presentar-me aquest any a pujar nota a les PAU, ja que la nota que vaig obtenir l'any passat és suficient. Durant el primer curs a la universitat no he arribat al mínim de crèdits demanats per fer el canvi d'expedient mitjançant crèdits per tant no puc fer-ho així. He de realitzar la preinscripció universitària i ja està o he de fer alguna cosa més, vaig bastant perduda i encara no he trobat ningú que m''ho expliqui exactament. Moltes gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, marina_martinez!

Sí, només has de fer la Preinscripció Universitària, de la qual encara no es coneixen les dates, però que es fa a Accés Universitat! Simplement, hauràs de fer la Preinscripció com l'any passat, com si comencessis de zero!

El trasllat d'expedient, de fet, no t'hauria servit, ja que es fa en els casos de graus iguals o molt similars, per reconèixer assignatures al nou grau que ja has fet a l'anterior i que no hauries de repetir.

Gràcies i cuida't!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals