Preguntes i Respostes

Canvi d'estudis

Comentaris

1

Bona tarda!

 

Soc una estudiant de segon del grau de ciències biomèdiques però estic amb molts dubtes i crec que m'ompliria més fer Medicina. A part de que crec que té un ventall més ampli de possibilitats, crec que també m'agradaria més. També he pensat de fer com alguna mena de voluntariat o pràctiques relacionades amb la professió de medicina per tal d'acabar de veure si realment és el que m'agrada però no sé ni què podria fer ni com aconseguir-ho. A part, estic tenint problemes per com fer els tràmits i esperava que em poguéssiu ajudar. :)

En el cas que entrés per la nota de les PAU:

- Quines són les dates per fer la preinscripció a la universitat? Com es fa? Les específiques duren 2 anys, això em serviria per el pròxim curs si ara faig segon?

En el cas que entrés per un canvi d'expedient:

- Em demanen les notes de les PAU, com s'aconsegueix aquest document? No l'he trobat per enlloc. 

Puc intentar-ho per les dues vies a la vegada?

 

Moltes gràcies per la vostra ajuda!

 

Abril

Comentaris

carla.roca

Hola, Abril!

La convocatòria ordinària de Preinscripció Universitària es farà del 2 de juny a l'1 de juliol. Per un grau com Medicina, has de fer-ho en aquesta convocatòria, ja que en l'extraordinària ja no quedaran places disponibles.

Es fa de manera online a Accés Universitat i aquí tens un vídeo-tutorial per entendre com es fa:

Per assegurar que les específiques que tens encara són vàlides, hauries d'enviar el dubte a l'Oficina d'Accés a la Universitat o a qualsevol de les seves seus.

Per demanar les notes de les PAU, també t'hauries de posar en contacte amb l'Oficina o les seves seus i te'l facilitaran.

Gràcies i sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.