Preguntes i Respostes

Canvi d’Universitat

Comentaris

1

Bon dia, ara mateix estic en un Grau de Criminologia en una Universitat privada i voldria anar-hi a una pública, he vist que n’hi ha dues possibilitats per sele o amb crèdits, per sele em sembla impossible perquè les matèries que havia fet son científiques, de crèdits en tinc 24 perquè he suspesa una assignatura, llavors vull preguntar si es possible canviar de centre encara que tingui una suspesa, i si es possible m’agradaria saber si quan arribi fins als 30 o més crèdits a final de curs encara podré canviar per començar el segon any a l’altre centre.

Comentaris

Redaccio

Hola, Damaris!

El canvi d’universitat per trasllat d’expedient, que és el procés al qual et refereixes, es pot fer fins i tot amb alguna assignatura suspesa, ja que la universitat a la qual et vulguis canviar només reconeixerà els crèdits aprovats.

El que hauries de fer és posar-te en contacte amb la universitat a la qual vulguis accedir mitjançant el trasllat i demanar quan és el termini per sol·licitar un trasllat d’expedient. Si encara hi ets a temps, t’explicaran quina documentació has de presentar i, més endavant, et diran si la teva sol·licitud ha estat aprovada.

Gràcies per escriure’ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals