Preguntes i Respostes

CANVI D'UNIVERSITAT

Comentaris

3

Bon dia,

Ara mateix estic fent primer de Matemàtiques a la UNED. Per circumstàncies mèdiques i d'altres, no crec que aprovi cap assignatura i la meva intenció és començar de nou a primer de carrera del grau de Matemàtiques però a la UB o en altre de les Facultats presencials.

El meu dubte és: si no aprovo cap assignatura, tindré les mateixes opcions que els demès estudiants per a accedir a qualsevol universitat amb la meva nota de tall de l'any passat? 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Exactament, tu hauràs de seguir el mateix procés d'accés a la universitat que, per exemple, els estudiants que aquest any faran la Selectivitat. És a dir, hauràs de fer la Preinscripció Universitària a Accés Universitat del 2 de juny a l'1 de juliol. Tindràs les mateixes oportunitats que qualsevol estudiant que faci la Preinscripció.

La teva nota, essent de l'any passat, encara és vàlida i et permet accedir a la universitat.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

CAMINOLAMATA

O sigui, no passarà res si no aprovo cap assignatura en la UNED aquest any. No em penalitzarà ni hi haurà menys places per a estudiants que facin un trasllat d'expedient de una altra universitat com ara la UNED?

Gràcies!

carla.roca

Hola, Caminolamata!

No, ja que segons ens vas comentar, la teva via d'accés serà la Preinscripció Universitària, no pas un trasllat d'expedient. Tindràs les mateixes oportunitats que totes les persones que facin la preinscripció. L'únic que es té en compte és la nota d'accés a l'hora d'assignar places.

Per dir-ho d'alguna manera, representa que comences de zero i que no importa que hagis començat el grau a la UNED.

Gràcies i sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.