Preguntes i Respostes

Canvi d’universitat.

Comentaris

1

Hola, he començat primer del grau d’Educació Primària a la Universitat de Girona, la meva primera opció. Per motius personals l’any que ve m’agradaria estudiar a la Universitat de Barcelona o a l’Autónoma.

Podria accedir l’any que ve a primer d’Educació Primària a la UB o UAB mitjançant la preinscripció universitaria amb la nota de la selectivitat d’aquest any? Se’m reconeixerien els crédits aprovats?

Moltes gràcies.

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola, albaddea!

Abans de fer la Preinscripció Universitària, assegura't de si pots demanar un trasllat d'expedient d'una universitat a una altra. D'aquesta manera, com que vols canviar-te al mateix grau universitari, et farien un reconeixement de crèdits si tens un mínim de 30 crèdits aprovats!

Per saber si pots acollir-te a aquest tràmit, demana a la universitat on et vulguis canviar quins són els terminis per presentar una sol·licitud de trasllat d'expedient i intenta fer-ho el més aviat possible.

Et diem això primer perquè a fer la Preinscripció Universitària del curs que ve, sempre hi seràs a temps (ja que no pots fer-la fins al juny o setembre del 2023)! Ara bé, si entressis per aquesta via, també podries demanar que et reconeguessin crèdits aprovats a l'altra universitat.

Però està bé poder optar al canvi a través de les dues vies, a veure si a través d'una de les dues aconsegueixes fer el canvi :)

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
13 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.