Preguntes i Respostes

Canvi d'universitat i d'estudis

Comentaris

1

Bones!

Estic fent un grau en una universitat però vull canviar-me a un altre grau i universitat per diversos motius. Tinc entès que puc sol·licitar el trasllat d'expedient i fer la preinscripció, però el meu dubte és, si tinc 30 crèdits aprovats del primer i segon trimestre, cal que vagi al tercer trimestre? Vull dir, si ja tinc el que es necessita cal que acabi el curs? O he d'estar matriculada per a que pugin fer el trasllat? O què he de fer?

Moltes gràcies. 

Comentaris

carla.roca

Hola, maaaartsss!

Efectivament, si tens 30 crèdits ECTS aprovats del grau que curses actualment, pots demanar un trasllat d'expedient. Així que no caldria que acabessis el curs. De totes maneres, informa't de quines assignatures et convalidarien al nou grau per saber si et convé seguir amb el tercer trimestre o no! Pots demanar-ho a la universitat on t'agradaria fer el canvi.

Tot i això, tingues en compte que el trasllat d'expedient només es pot demanar entre graus que siguin del mateix àmbit i que, per tant, et permetin convalidar algunes assignatures.

Sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.