Preguntes i Respostes

Canviar de carrera

Comentaris

1

Hola!

De cara a l'any que ve m'agradaria canviar-me de grau. Vull anar a una carrera amb una nota de tall de 5, i la meva nota d'accés és de més de 10. Per tant, entenc que no em cal demanar el trasllat d'expedient, sinó que n'hi ha prou amb repetir la preinscripció universitària com l'any passat, no?

No sé si la situació actual de suspensió de classes pot afectar en alguna mesura al meu cas.

 

Gràcies!!

Comentaris

carla.roca

Hola, Claudia01!

El trasllat d'expedient és un tràmit útil per a persones que volen canviar-se d'universitat per fer la mateixa carrera o una de similar, ja que pots demanar reconeixement de crèdits entre els graus. És a dir, si es pot fer el reconeixement, t'estalviaràs de fer algunes assignatures al nou grau.

Dit això, si decideixes fer la Preinscripció Universitària, està prevista del 3 de juny a l'1 de juliol, i encara no sabem si canviarà. 

No creiem que la situació actual afecti el teu cas, ja que les universitats segueixen treballant amb l'energia d'abans. Si tens algun dubte més concret sobre la universitat on vols accedir, et recomanem que t'hi posis en contacte directament!

Gràcies per escriure'ns i cuida't molt!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals