Preguntes i Respostes

Canviar de carrera

Comentaris

4

Hola, estic a 1er en el grau d'enginyeria industrial a l'ETSEIB (UPC), si em vull canviar a estudiar Educació Primària a la UB, haig de fer algún tràmit a la UPC per notificar que deixo el grau? Ja tinc les PAP i he fet la preinscripció universitària. 

Moltes gràcies.

Comentaris

Publicat per: Andrea_5

Tinc un altre dubte relacionat amb la preinscripció universitària. Es pot posar com a opció la carrera que estàs cursant ara i tornar a començar-la?

Gràcies

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Andrea!

Si no vols continuar la carrera que estàs fent actualment, no estàs obligada a notificar-ho a la universitat on estàs estudiant, però pots fer-ho. De fet, podries deixar la carrera en stand-by i continuar-la més endavant, si volguessis.

I per acabar d'entendre la teva segona pregunta: per què vols incloure la carrera que vols deixar al teu llistat de preferències de la preinscripció universitària?

Gràcies!

Publicat per: Andrea_5

Hola! Gràcies per respondre. 

No sabia que es podia deixar la carrera en stand-by i fer una altra carrera de mentres, però no li donen la plaça a algú altre?. Jo volia incloure la carrera d'enginyeria a la preinscripció per si al final no puc/vull fer educació, tindre la opció de tornar a enginyeria. Però si es pot fer lo de stand-by aleshores res.

Moltes gràcies!

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Andrea.

Sí, vaja, no hi hauria d'haver problema! De totes formes, potser estaria bé comentar-ho amb la teva universitat actual per assegurar que no hi ha cap problema.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
7 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.