Preguntes i Respostes

Canviar d'estudis

Comentaris

1

Hola. 

Tinc una sèrie de dubtes respecte a la meva situació, que té a veure amb una sèrie tràmits burocràtics que em confonen. 

Aquesta és la meva situació: el septembre-octubre de 2020 vaig iniciar un grau en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. En poc temps em vaig adonar que no era el que volía fer. Vaig deixar d'estudiar i atendre a classes a finals de desembre de 2020. Si ho entès bé, totes les meves assignatures del segon semestre no són avaluables, ja que no vaig presentar cap exàmen ni cap feina.

No tinc cap crèdit aprovat en el meu grau de Periodisme. 

Ara vull cursar Estudis Literaris a la UB. Ja he realitzat la permatrícul·la per accedir-hi.

M'agradaria cancel·lar la meva matrícula a la UAB, però sembla ser que això ja no és possible perquè els terminis van acabar al novembre de 2020. 

Aquí els meus dubtes: 

1. Quan aconsegueixi la meva plaça pels Estudis Universitaris, caldrà que faci un trasllat del meu expedient de la UAB a la UB?

2. Què vol dir, exactament, "traslladar el meu expedient"? Com es fa? 

3. Amb només no inscrivint-me a les matèries de periodisme a la UAB del segon, m'asseguro que no he de pagar res més a la UAB i que quan acabi el meu règim de permanència d'aquí 2 anys la meva matrícul·la s'anul·larà automàticament? 

Moltes gràcies. 

Comentaris

carla.roca

Hola, WDE_123!

  1. El trasllat d'expedient és un tràmit que pots fer quan tens algun crèdit per convalidar, per així estalviar-te de fer algunes assignatures quan canvies d'estudis. En aquest cas, ja que dius que no en tens cap d'aprovat a Periodisme, no hauries de sol·licitar-ho.
  2. En principi, el fet de no matricular cap més assignatura a la UAB ja vol dir que no continues els estudis, però et recomanem contactar amb la universitat per assegurar que tot està correcte i que no has de fer cap més pas.

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
15 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.