Preguntes i Respostes

Canviar d'universitat

Comentaris

1

Hola,

Aquest any he estat cursant el grau d'enginyeria en tecnologies industrials a Terrassa (ESEIAAT) i l'any que ve em vull canviar a Enginyeria mecànica de Barcelona. 

Què he de fer? Ja he fet la preinscripció i he triat les universitats com si acabés de fer la selectivitat, he de fer alguna cosa més? I respecte a la universitat que estava he d'avisar o algo?

 

Moltes gràcies!!

Núria Verdés

Comentaris

carla.roca

Hola, Núria!

Ja està bé que hagis fet la Preinscripció Universitària! Si la tens validada i no hi ha cap problema, el dia 6 d'agost sabràs on t'han assignat a accesuniversitat.gencat.cat. Si aquell dia no t'han assignat al grau i universitat que volies, podràs esperar a la 2a assignació i reassignacions de places.

També pots posar-te en contacte amb la universitat on t'agradaria fer Enginyeria Mecànica i demanar si podries fer un trasllat d'expedient des del grau anterior. Això només es fa amb graus del mateix àmbit de coneixement i, si hi ha assignatures similars o iguals, te les poden reconèixer perquè t'estalviïs de fer-les al nou grau.

Pots avisar a la universitat on estaves estudiant per cordialitat que no penses matricular-t'hi més, però no és obligatori.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.