Preguntes i Respostes

carrera

Comentaris

1

Hola, 

Sóc una alumna que li agrada molt la literatura i el periodisme d'investigació, però el mes problema és que no se ven bé que fer i m'estic plantejant fer traducció i interpretación, ja que em permet viatjar i conèixer altres cultures i això també m'apassiona.

A més a més, l'única carrera que m'agrada es periodisme a la Pompeu ja que la puc directament amb la derivan d'humanitats, però la nota de tal és molt alta i per això estic miran altera opcions, però ara no trobo ben bé que es fa a Traducció i Interpretación.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Si realment veus impossible accedir a la UPF, t'aconsellem que consideris estudiar el grau en Periodisme en una altra uni. I és que potser les altres universitats no tenen aquesta menció en humanitats, però hi podràs fer assignatures optatives en periodisme cultural, per exemple. Pots consultar el pla d'estudis del grau en Periodisme de la UAB, la UVic, l'URL, Blanquerna o UIC i veure si et fan el pes!

És important tenir en compte que, tot i que els plans d'estudis siguin diferents en aquestes universitats, que una no tingui una menció concreta no vol dir que no puguis arribar on vulguis. A més, un cop acabada la carrera, pots especialitzar-te en humanitats o periodisme cultural a partir d'un màster o postgrau.

Ah, i qualsevol grau et permetrà viatjar i veure món, tot depèn de quin camí agafis i quina feina busquis! Per exemple, si esculls la branca del periodisme internacional, pots treballar com a corresponsal en altres països.

Esperem haver pogut ajudar-te una mica :)

Gràcies per escriure'ns!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.