Preguntes i Respostes

Carrera semblant a turisme

Comentaris

1

M'agradaria saber quines carreres podrien interessar a algú que li agraden els idiomes i viatjar, gràcies

Comentaris

Redaccio

Hola, Noemí!

Com bé dius al títol de la teva pregunta, el Grau en Turisme és un dels que pot agradar a les persones amb interès per viatjar i per les llengües, però hi ha alternatives!

Tirant pel camí de les llengües, et recomanem donar un cop d’ull al Grau en Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades (http://bit.ly/2xyQSfu), que et permet aprofundir en 3 llengües (una materna i dues estrangeres) i que et forma per ser traductora, intèrpret i dobladora de continguts audiovisuals, entre d’altres. També podries mirar-te les Filologies, que són els estudis en profunditat d’una sola llengua. 

Pel que fa al món del turisme i els viatges, també podria servir-te un Grau en Relacions Internacionals. Ara bé, això ja es mou més cap al món empresarial, on també podries encaixar en Graus com ADE (http://bit.ly/2g0lYBr) o Màrqueting i Comunicació Empresarial (http://bit.ly/2yg1Tl8).

També podries preguntar-te si el turisme i les llengües t’interessen com a estudi en si o només com un context i mitjà en el qual moure’t. És a dir, podries pensar si hi ha algun altre àmbit (empresa, comunicació, salut, esport, enginyeries, ciències socials, art, etc) que t’interessi més. Si és així, sempre podràs especialitzar-te en una altra llengua i treballar a l’estranger o trobar una feina que et permeti viatjar!

Esperem haver-te ajudat 🙂

Gràcies per escriure’ns!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.