Preguntes i Respostes

CFGS i Uni

Comentaris

1

Holaaa.

Tinc 2 dubtes sobre uni i CFGS.

1. Puc entrar a la uni des de un CFGS encara que no estiguin completament relacionats entre si? Per exemple, entrar a estudiar Publi i RRPP des de un CFGS de Realització o Producció, encara que no em convalidin assignatures a l'hora d'entrar a la uni?

2. Si al acabar el batx em presento a la sele a la fase específica, i després entro a un CFGS de 2 anys, hauré de tornar a fer la fase específica per entrar a la uni o encara podré utilitzar les notes que vaig treure al acabar el batx?

Moltes gràcies!!!

Comentaris

carla.roca

Hola, silviiiiiii!

  1. Sí, pots accedir a qualsevol grau des de qualsevol CFGS o tipus de batxillerat. En el cas de CFGS, no has de fer Selectivitat i la teva nota d'accés és la nota final del cicle.
  2. No hauràs de repetir-la perquè la Fase Específica de la Selectivitat té una validesa de 2 anys i en aquell moment encara et servirà. Tot i això, serà l'últim any que podries fer Preinscripció Universitària amb aquesta qualificació.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals