Preguntes i Respostes

Cicle formatiu

Comentaris

1

Hola, estic una mica indecisa sobre que fer quan acabi el batxillerat, perquè estic entre diferents carreres, però hi ha una que és Publicitat que és la que més m'atrau. El problema és que  per aquesta carrera necessito bastant nota i no crec que arribi, per tant, en el cas que no em donés la nota voldria fer un cicle superior, però com que no sé si al final la nota m'arribarà o si faré segur aquella carrera, m'agradaria saber si en el cas que jo em matriculés per un cicle i al final no volgués anar, que hauria de fer?

Gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola, Estel123!

  • Si no estàs segura de si podràs accedir al grau que t'agrada per culpa de la nota de tall d'una universitat en concret, et recomanem que tinguis en compte totes les unis que fan aquesta carrera! De fet, són unes quantes! Consulta aquí les notes de tall de totes les universitats.

Potser no has pensat en les altres perquè no les coneixes prou, perquè en tens una idea equivocada o perquè te n'ha parlat altra gent i no tens la teva pròpia opinió. Et recomanem que visitis totes les Jornades de Portes Obertes de les unis que ofereixen el grau en Publicitat i Relacions Públiques! Podràs respirar l'ambient del campus, veure les instal·lacions, parlar amb professorat i alumnat sobre la carrera... T'ho recomanem moltíssim!

Per cert, si t'agradaria parlar amb un/a professor/a o alumne/a del grau, només ens ho has de demanar i t'hi posarem en contacte :)

  • Si et matricules a un cicle i després pots accedir a la universitat, t'hauràs de posar en contacte amb el centre on t'has matriculat per saber si et tornaran els diners.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals