Preguntes i Respostes

Ciències biomèdiques, bioquímica o biotecnologia?

Comentaris

1

Hola!

Ja he acabat el batxillerat biosanitari i aquests dies m'estic preparant per a les PAU.

Ara per ara estic molt interessada en el grau de ciències biomèdiques, però com que demanen bastanta nota per accedir-hi, estic valorant altres graus per si finalment no puc entrar a la meva primera opció. Els que m'he mirat són bioquímicabiotecnologia. No obstant, després d'haver donat un cop d'ull a les diverses assignatures que s'imparteixen a cada grau, no m'acaba de quedar clar què els diferencia.

Agrairia que algú me'n pogués fer cinc cèntims.

 

Gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola, Mei!

Si encara no ho has fet, el que et pot ajudar més a diferenciar ambdós graus és consultar els plans d'estudi de cadascun, que trobaràs a les webs de les universitats. Hi veuràs quines assignatures es fan cada curs i així et podràs fer una idea de com seria el teu dia a dia.

A nivell de sortides professionals, la Biotecnologia és una carrera que et permet entrar als àmbits de la biomedicina, la bioinformàtica i del bioprocés. A nivell de sortides professionals, podries treballar en la indústria farmacèutica, alimentària i mediambiental, en la recerca de malalties i productes biomèdics, laboratoris d'anàlisis, assessories, docència....

Amb Bioquímica, t'aproparies als àmbits de la microbiologia, la biologia cel·lular o la genètica. Podries trobar sortides professionals pràcticament els mateixos llocs que si estudies Biotecnologia.

També pots investigar el doble grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular, que podria ser del teu interès!

Si vols parlar amb professorat o estudiants de Biotecnologia, només ens ho has de demanar deixant un comentari i et contactarem per correu electrònic.

Gràcies i sort a la Sele :)

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.