Preguntes i Respostes

Com puc estudiar la carrera...

Comentaris

1

Com puc estudiar la carrera de Criminalística, estant en 4 d'ESO?

Ara mateix hem trobo en 4 d'ESO, pensant en fer batxillerat (social o científic), i he estat mirant algunes carreras, graus, i hem dona molta de curiositat el grau de Criminalística. Però és clar és un màster, i no sé com accedir ja que m'agradaria estudiar en la UAB.

Comentaris

carla.roca

Hola, NoeliaNF!

Criminalística és un màster, un tipus d'estudi que només es pot fer després del grau universitari. Un dels graus que podries fer abans del màster de Criminalística és el de Criminologia.

Per saber quin batxillerat et pot anar millor per accedir a la carrera que vols, has de mirar les ponderacions de la Selectivitat: són les assignatures de la Fase Específica (l'optativa) de la Sele, que compten més o menys segons el grau que vols fer. Per accedir al grau en Criminologia, els graus que ponderen més corresponen a la branca social. Així doncs, actualment, el batxillerat que més et convé fer és el social.

Tot i això, et recomanem consultar-ho amb el teu professorat de l'institut.

Una abraçada!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals