Preguntes i Respostes

Com puc inscriurem a Infermeria?

Comentaris

1

Bon dia!

Soc la Laia, tic 26 anys i ara mateix estic vivint a Austràlia. Al Febrer del 2020 vaig terminar un grau superior en Administració i Documentació sanitària a l'escola Miquel Servet de L'Hospitalet de Llobregat i ara estic desitjant tornar a Catalunya per començar la Universitat pro no tic ni idea de com començar. M'agradaria saber quan podia començar i a quina Uni podria tindre accés. Era treballadora a L'Hospital de Bellvitge i quan torni segurament torni a treballar com auxiliar d'infermeria al mateix lloc. Per aquesta raó tinc al meu cap com primera opció la Universitat de Bellvitge però, com ja he dit, no se com ho he de fer.

A continuació he adjuntat les meves notes del grau superior per si us ajuden a guiar-me d'alguna manera.


file:///C:/Users/laiay/Desktop/Laia/Drake%20Medox%20WA/Laia%20SELMA%20VILLAR_Certificado%20estudios%20en%20curso.pdf

Moltes gracies per l’atenció i espero la resposta.

Comentaris

carla.roca

Hola, Laia!

Per poder accedir al grau en Infermeria, hauries de fer la Preinscripció Universitària ordinària a través d'Accés Universitat. Encara no es coneixen les dates exactes de Preinscripció, però la convocatòria ordinària sol ser durant tot el mes de juny. Tan aviat com les coneguem, les publicarem a la nostra web i xarxes socials.

Per poder accedir al grau, necessites tenir nota suficient per arribar a la nota de tall o superar-la. Cada universitat té una nota de tall diferent per cada grau. No podem visualitzar el document que ens has enllaçat, però, bàsicament, has de mirar si amb la teva nota del cicle arribes a la nota de tall d'algun grau en Infermeria a Catalunya. Si no és així, hauries de fer assignatures específiques de la Selectivitat per apujar nota. Per fer la Selectivitat com a estudiant que ja no pertany a cap institut, hauràs de matricular-te com a alumna lliure del 2 al 12 de maig a Accés Universitat.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.