Preguntes i Respostes

Com recuperar la nota de les PAU

Comentaris

1

Bona tarda, 

Actualment faig 4t de Nutrició a la URL i quan acabi (gener 2022) em plantejo seguir formant-me al camp de la recerca i investigació alimentària. Dubto en fer un màster en nutrició i metabolisme a la URV o fer la fase específica de les PAU, i inscriure'm a un dels següents graus (ciència i tecnologia dels aliments o biologia humana) com a retitulat. En cas d'escollir una de les ultimes dues opcions, com podria recuperar la nota de la fase comú de les PAU del 2016? No la trobo enlloc. 

PD: S'accepten noves propostes d'estudi

Gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola, MarcVN!

Hauries de poder consultar la teva nota de les PAU entrant a la web Accés Universitat. Abans es deia "Accesnet" i és la plataforma on vas fer la matrícula de la Selectivitat i la Preinscripció Universitària per accedir a la universitat.

Si no ho trobes, posa't en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat, que és l'organisme que s'encarrega de gestionar aquestes dades.

En quant als estudis que t'estàs plantejant estudiar, també et recomanem el grau en Biotecnologia, que, a banda de ser una disciplina molt àmplia, et podria portar a sortides professionals relacionades amb l'alimentació i la tecnologia dels aliments. Alhora, si també et planteges fer un cicle formatiu de grau superior, et recomanem donar un cop d'ull al CFGS en Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària! En només 2 anys i amb uns estudis molt especialitzats i pràctics ;)

Si vols parlar amb un/a estudiant o professorat dels graus en Biologia i Biotecnologia o del CFGS en Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària, nosaltres t'hi podem posar en contacte. Només ens ho has de demanar deixant un comentari en aquesta resposta!

Esperem haver pogut ajudar-te una mica. Gràcies i fins aviat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
10 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.