Preguntes i Respostes

Continuar en el proces de reassignacio de plaçes (Dubtes)

Comentaris

1

M'agradaria fer una sèrie de preguntes a les quals no he trobat resposta:

1. Fins quan està la possibilitat de millorar la plaça havent fet el tramit "Continuar en el procés de reassignació de places"?
2. Si he millorat la meva nota a la convocatòria de les PAU de Setembre, aquesta nota es te en compte al procés de reassignació?, o es te en compte només la de la convocatòria de juny?

3. Si hi ha alguna plaça durant el curs sigui la data que sigui hi ha la possibilitat d'accedir?

4. Si hi ha alguna plaça a les dates de la matrícula de Febrer, em puc matricular per al segon quadrimestre i convalidar les assignatures del primer quadrimestre que he cursat a una altra universitat?

Moltes gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, Gabisq!

  1. Si et refereixes a la convocatòria de juny de Preinscripció Universitària, ja s'han publicat totes les assignacions i reassignacions programades. Tot i això, n'hi ha una d'extraordinària el 4 d'octubre i podria ser que et reassignessin.
  2. Si has millorat la nota a les PAU de setembre, hauries d'haver fet la Preinscripció Universitària de setembre perquè se't tingués en compte!
  3. Hauries de demanar-ho a la universitat que t'interessa.
  4. Sí, però només hi trobaràs graus que no han omplert les seves places fins i tot a la convocatòria de setembre. Si vols accedir a un grau que ja està ple, no el trobaràs a la convocatòria de febrer.

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
20 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.