Preguntes i Respostes

Convalidació

Comentaris

1

Tinc dubtes sobre la convalidació d'assignatures dels primers anys de carrera si prèviament has fet un grau superior. Com puc saber quins graus estàn relacionats amb la carrera que vull fer després i si em convalidaran hores? Merci

Comentaris

Redaccio

Hola, joco!

Aquesta informació la trobaràs als webs de les universitats que t’interessin. En la majoria de casos, quan entris a la pàgina del Grau que t’interessa, trobaràs un apartat que parla de la matrícula, i allà s’explica com funcionen les convalidacions i també hi haurà una taula amb el nombre de crèdits, relacionat amb els cicles formatius de grau superior.

Gràcies i fins aviat.

Molta sort 🙂

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.