Preguntes i Respostes

CONVALIDACIÓ CREDITS UNIVERSITARIS MATEIX GRAU

Comentaris

1

Bon dia, 

Aquest any faré les PAU. En cas de no entrar a la pública faria el primer any a una concertada i el pròxim any tornaria a fer les PAU per pujar nota i poder canviar-m'he a la pública. Com puc saber en quin ordre posar les concertades, ja que vull que sigui de la manera que més crèdits em convalidin a la uni pública on voldria  accedir després? A les webs de la facultat no trobo info per exemple, convalidacions UAB-UB- UPF grau "X".

I no se la normativa exacte... és segur que si una assignatura a la pública està catalogada com que té 6 crèdits i jo he cursat la mateixa assignatura en la concertada i té un valor de 3 crèdits, aquesta en cap cas podrà ser convalidada i per tant, perds aquesta assignatura? O tampoc és una cosa segura? em sona que al menys ha de tenir els mateixos crèdits per a ser reconeguda, però no dono amb la documentació de la normativa.

No sé si m'he explicat. Agraïria la vostra ayuda.

Moltes gràcies, 

Salutacions!

Comentaris

carla.roca

Hola, Andrea!

No trobaràs les taules de reconeixement d'assignatures a internet, ja que no es tracta d'un càlcul estipulat prèviament, com en el cas de convalidacions entre CFGS i grau universitari. Un cop hagis començat el grau a la universitat concertada i decideixis que vols canviar a una pública, hauràs de començar el procés d'un trasllat d'expedient. Durant aquest procés, la universitat de destí et demanarà una sèrie de documentació sobre les assignatures que has cursat per saber si te les pot convalidar o no.

Encara que el grau sigui el mateix, depèn de cada universitat decidir si et convalida les assignatures o no! L'única forma de saber en quin ordre situar les universitats concertades/privades a la Preinscripció Universitària és posar-te en contacte amb elles per saber si et poden donar la informació de quantes assignatures et reconeixerien aproximadament.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals