Preguntes i Respostes

Convalidació de crèdits

Comentaris

1

Tinc molt clar que vull estudiar un grau de psicologia. No tinc moltes esperances en arribar a la nota de tall per tant he pensat en fer la preinscripció a un cicle de grau superior. Quin podria escollir? No se quin m'aniria bé per després anar a la Universitat ni quins credits em convalidarien

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

Encara que no ho vegis clar, et recomanem que facis la Preinscripció Universitària i hi posis totes les universitats públiques i concertades on es fa el grau en Psicologia. Potser ara mateix no creus que arribis a la nota de tall, però les notes aniran baixant a mesura que es publiquin les assignacions de places de la convocatòria a la qual et presentis. No es pot perdre l'esperança tan aviat! 😉

A banda d'això, és bona opció preinscriure't a un cicle formatiu de grau superior per si no pots accedir a la universitat. Facis el cicle que facis, la nota final que treguis serà la teva nota d'accés a la universitat. Malauradament, però, no hi ha cicles que convalidin crèdits al grau en Psicologia. De fet, això passa en la resta de carreres de l'àmbit de la salut! Pots veure-ho tu mateixa si busques "reconeixement de crèdits CFGS" de qualsevol universitat que faci Psicologia.

Així que, si fas preinscripció de CFGS, tria'n un que t'interessi i que pugui complementar l'aprenentatge que obtindràs a Psicologia. Tot suma!

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.