Preguntes i Respostes

Convocatories PAU 2020

Comentaris

1

Bona tarda, voldria saber com funcionen les assignatures de la fase específica. El meu cas és el següent: Vaig fer la selectivitat al juny de economia de l'empresa i literatura catalana. L'assignatura de literatura la vaig aprovar i vaig suspendre la de economia. Ara, al setembre només he repetit l'assignatura d'economia ja que la de literatura ja l'havia aprovat. Per poder accedir a la Universitat en principi es sumen les dues millors notes però no se m'han sumat i no sé que fer o amb qui contactar ja que no puc accedir al grau que vull perquè la nota que consta és la de juny sense tenir en compte la de setembre també. Amb qui podria contactar o on he de trucar? Moltes gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Sembla que es tracta d'un problema tècnic dins la teva sol·licitud de preinscripció. Si us plau, posa't en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat tan aviat com puguis perquè t'ho resolguin.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals