Preguntes i Respostes

Cultura audiovisual

Comentaris

1

Hola,

he mirat en Accesnet i posa que en l'examen de Cultura Audiovisual, en la part gráfica, es pot utilitzar llapis de colors, regla, etc. És necessari? O simplement puc fer l'examen amb un boli? I podríeu posar un exemple de com fer-ho per treure bona nota. 

Moltes gràcies! 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Pots dur tots aquests materials, però no és necessari utilitzar-los tots. Veuràs què et fa falta realment depenent de quines preguntes tingui l'examen! Els dibuixos de l'examen de Cultura Audiovisual han de ser, sobretot, esquemàtics, polits i intel·ligibles (que s'entenguin perfectament sense necessitat d'explicar-ne res per escrit!). Un cop siguis a l'examen, pots demanar al tribunal si pots fer-lo tot amb bolígraf.

No disposem de respostes a les preguntes que requereixen dibuixos, ja que seria molt complicat donar-te un exemple d'un "bon dibuix", i això és gairebé impossible donat que l'art és molt subjectiu i pot ser correcte de moltes formes! Això sí, si busques les respostes dels exàmens de Cultura Audiovisual al nostre cercador d'exàmens i respostes de la Selectivitat, veuràs que sempre es dona una explicació teòrica de com haurien de ser els dibuixos!

Molta sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.