Preguntes i Respostes

Cultura audiovisual

Comentaris

1

Hola,

he mirat en Accesnet i posa que en l'examen de Cultura Audiovisual, en la part gráfica, es pot utilitzar llapis de colors, regla, etc. És necessari? O simplement puc fer l'examen amb un boli? I podríeu posar un exemple de com fer-ho per treure bona nota. 

Moltes gràcies! 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Pots dur tots aquests materials, però no és necessari utilitzar-los tots. Veuràs què et fa falta realment depenent de quines preguntes tingui l'examen! Els dibuixos de l'examen de Cultura Audiovisual han de ser, sobretot, esquemàtics, polits i intel·ligibles (que s'entenguin perfectament sense necessitat d'explicar-ne res per escrit!). Un cop siguis a l'examen, pots demanar al tribunal si pots fer-lo tot amb bolígraf.

No disposem de respostes a les preguntes que requereixen dibuixos, ja que seria molt complicat donar-te un exemple d'un "bon dibuix", i això és gairebé impossible donat que l'art és molt subjectiu i pot ser correcte de moltes formes! Això sí, si busques les respostes dels exàmens de Cultura Audiovisual al nostre cercador d'exàmens i respostes de la Selectivitat, veuràs que sempre es dona una explicació teòrica de com haurien de ser els dibuixos!

Molta sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals