Preguntes i Respostes

De ciències del mar a biologia ambiental

Comentaris

3

Hola, en el cas de voler estudiar la carrera de biologia ambiental a la UAB, però no arribar a la nota de tall per aquesta carrera i en canvi sí per la de ciències del mar a la UB, l'any següent seria possible el canvi de grau i tenir crèdits convalidats?

Gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, Albrusky!

Si no entres en la teva primera preferència, tens la possibilitat de convalidar assignatures i demanar un trasllat d'expedient al final del primer curs.

Si entressis a Ciències del Mar a la UB, però volguessis demanar un trasllat d'expedient per estudiar Biologia Ambiental a la UAB, et recomanem que abans consultis si seria viable convalidar assignatures al centre corresponent, en aquest cas a la UAB. Per fer el trasllat d'expedient, has de tenir un mínim de 30 crèdits aprovats per poder convalidar d'un grau a un altre. Tot i això, esperem que puguis entrar a Biologia Ambiental!

Esperem haver-te ajudat, gràcies i molta sort!

Inmapa

Bones!

Tinc dubtes respecte al canvi de grau. Entenc que has de tenir 30 crèdits aprovats, però això significa que han de ser 30 crèdits convalidables al nou grau?

Si vols canviar d'un grau a un altre molt diferent, que no té asignatures comunes, has de tenir aquests 30 crèdits? O si no tenen res a veure només pots fer una nova preinscripció (amb les PAU de l'any anterior)?

Els criteris per als trasllats, són els mateixos a totes les universitats i només varia el percentatge de places ofertades, o varien? Els requisits per al trasllat, quins acostumen a ser?
Gràcies per avançat!!!
Inma

carla.roca

Hola, Inma!

Si el grau no té res a veure, llavors ja no tindria sentit demanar un trasllat d'expedient i et recomanaríem fer de nou la Preinscripció Universitària.

Les places i els requisits per demanar un trasllat d'expedient, a banda dels 30 crèdits mínims aprovats, varien segons la universitat. Et recomanem que ho consultis al centre on  t'agradaria fer el canvi, si és que, finalment, és el tràmit que decideixes fer.

Gràcies i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
13 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.