Preguntes i Respostes

disseny públic?

Comentaris

1

Hola, sóc estudiant de 2n de Batxillerat i estic fent de matèries optatives: Fonaments de les Arts, MACS, Disseny i Dibuix artístic. Tinc clar que l'any que ve m'agradaria fer disseny. M'encantaria poder anar a Eina o Elisava però com que ambdues són privades he preferit mirar-me alguna universitat pública. El fet és que totes demanen una prova d'accés de volum (i no és una matèria que estigui cursant). Les meves preguntes són: Si tinc una mitjana de Batxillerat de 7'7 (de moment) i la meva família no té problemes econòmics ho tinc difícil per aconseguir una beca, oi? Hi ha alguna una universitat que s'imparteixi un grau en disseny (no tinc clar si gràfic o del producte) pròxima a Barcelona que no hi hagi un prova d'accés o si hi ha prova que sigui sobre les assignatures que estic cursant? És molt complicat superar la prova d'accés de volum si no he fet l'assignatura de volum? Moltes gràcies!

Comentaris

Redaccio

Hola!

Com ja estàs veient, existeix poca oferta d’ensenyaments artístics públics!

Et presentem una alternativa que potser no coneixes: la BAU. Es tracta d’un centre universitari de disseny, situat al barri de Poblenou de Barcelona, que ofereix el Grau en Disseny. Per accedir-hi, no necessites cap prova d’accés. Simplement, la Selectivitat!

És una de les escoles de disseny més punteres de l’estat! A més, la seva modalitat de grau t’ajudarà amb la indecisió que tens sobre l’especialitat: durant els dos primers cursos, fas assignatures comunes i troncals i que et donen una sòlida base del món del disseny i els seus fonaments. Als dos últims cursos, podràs triar les assignatures específiques en funció de l’especialitat que hagis escollit. Les que BAU ofereix són Disseny Gràfic i Comunicació Visual, Disseny Audiovisual, Disseny d’Interiors i Disseny de Moda.

A més, el preu és una mica més econòmic que a les altres privades: durant el curs actual, el preu de matrícula ha sigut de 7.260 €. T’animem a consultar la seva pàgina web! http://bit.ly/1j5YseK

Sobre la dificultat de l’assignatura de Volum, creiem que el més indicat és que ho consultis al professorat del teu centre o a alguna de les universitats que t’exigeixin passar la prova.
Ah! I això de les beques, no ho saps fins que ho intentes! Moltíssims estudiants que creien que per les seves notes o situació econòmica i/o familiar no els donarien beques, sí que les han rebut! Només cal intentar-ho i demanar-ne com més millor, ja que la majoria són compatibles entre elles.

Esperem haver pogut ajudar-te una mica!

Molta sort i fins aviat 😉

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals