Preguntes i Respostes

Doble correcio o reclamació de les notes de les PAU

Comentaris

1

Bone,

Volia saber com es pot fer el procesdimebt per demanar una doble correció o que me puguin revisar la nota.

Tambe volia saber les consequencies si les demano. Me quedaria fora en la primera assignacio o fora de la carrera que vull estudiar perque s'haguin omplit totes les places en la primera assignacio?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Pots demanar qualsevol de les dues revisions des d'avui i fins el 28 de juny a través del web Accés universitat.

Les principals diferències són:

  • La nova correcció té un perill que has de tenir en compte: la teva nota pot pujar, però també pot baixar. La nota que obtindràs després d'aquesta correcció serà el resultat de la mitjana aritmètica de la primera i la segona. Si hi hagués una tercera correcció, es tractaria d'una mitjana aritmètica de totes tres notes.
  • A la verificació de la qualificació la nova nota substituirà la primera i mai podrà ser més baixa, ja que no s'estarà valorant el contingut de les teves respostes sinó els aspectes formals de l'examen.

-> Llegeix més informació sobre les revisions de PAU.

D'altra banda, que sàpigues que demanar qualsevol de les dues no t'afectarà a les assignacions, ja que els de les revisions es publiquen el 8 de juliol i la 1a assignació de places l'11 de juliol. Si creus que les notes no són correctes o justes, t'animem a fer-ho!

Gràcies per escriure'ns i moltíssima sort :)

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.