Preguntes i Respostes

DUBTE SOBRE EL TEMARI

Comentaris

1

Bona tarda,

M'he inscrit a les matèries de Ciències de la Terra i Biologia, per així poder pujar la nota. Al no estar a l'institut, no sé si hi ha hagut alguna variació en el temari. M'ho podrieu resoldre o dir-me a on ho podria demanar?

També m'agradaria saber a quin centre hauré de fer la Selectivitat, si a on vaig anar a l'institut o a on estic estudiant a la universitat. Per últim, si em canvio de grau i sé que no em convaliden cap assignatura, he d'anar a parlar a gestió acadèmica o només he de fer la preinscripció a la carrera que vull com ho vaig fer l'any passat?

Moltes gràcies. 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Anem per parts :)

  1. Aquí pots consultar tot el temari de les assignatures de la Sele. Si no et queda del tot clar, et recomanem que vagis al teu antic institut i demanis quins llibres s'estan utilitzant actualment en aquestes matèries.
  2. La Selectivitat sempre es fa en una universitat i aquesta s'escull automàticament per proximitat geogràfica. El nom de la uni t'apareixerà a la matrícula de la Sele al web Accés Universitat.
  3. Si ja saps que no et convalidaran cap crèdit, has de fer directament la Preinscripció Universitària, igual que l'any passat.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.