Preguntes i Respostes

Dubte sobre la fase general

Comentaris

1

El que avaluen a la fase general?? Es un conjunt de tot lo que s’ha vist al batxiller? Resulte que he estudiat batxiller a l’extranjer, y actualmente ya estic fenr un curs de grau en una universitat, però vull ingressar a Lletres a la UB o la UAB, que he d’estudiar per la fase general? 

La fase especifica m’imagino que puc triar entre fer l’Examen de grec, llatí, llengua castellana o catalana, oi? 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Primer de tot, si ja estàs estudiant el primer curs d'un grau i vols canviar a un grau igual o semblant a una altra universitat, no hauries de fer la Selectivitat, sinó demanar un Trasllat d'Expedient. Per fer-ho, has de tenir un mínim de 30 crèdits reconeguts del grau que estàs cursant. Per saber-ho, posa't en contacte amb la UB o la UB i demana'ls quantes places per trasllat d'expedient tenen previst pel curs vinent i quina documentació has de presentar i quan.

Si no poguessis demanar el Trasllat d'expedient, llavors podries accedir a la universitat per la vida d'estudiants estrangers i fer la Preinscripció Universitària, igual que fa tothom a Catalunya per accedir a la universitat. Aquí tens més informació sobre com accedir a les universitats catalanes si provens d'estudis estrangers.

Esperem haver pogut ajudar-te :)

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals