Preguntes i Respostes

Dubte sobre la matrícula de setembre

Comentaris

1

Hola, volia preguntar sobre la matrícula que es fa al setembre.

En primer lloc, no puc accedir a juny a educació infantil/primària, ja que he suspès les PAP; aleshores, m'he preinscrit a altres carreres (que no requereixen les PAP) relacionades amb educació, pel fet que pel fet d'haver suspès les PAP no puc accedir a la convocatòria de juny per entrar a educació. Per tant, donat el cas que puc entrar a les altres carreres que sí que he pogut col·locar a la convocatòria de juny; quan sigui setembre i faci la preinscripció per a poder entrar a educació (si aprovo les PAP al juliol), podria entrar sense problemes? Com és que funciona aquesta convocatòria de setembre?

A més a més, si començo a pagar la carrera que he addicionat a juny i arribo a setembre i entro a la carrera que he col·locat a la convocatòria de setembre, em traspassen els diners d'una carrera a l'altra? Amb la matrícula succeeix el mateix?

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, mbordes!

La particularitat de la preinscripció universitària de setembre és que només hi trobaràs carreres universitàries amb places disponibles, és a dir, les que no s'han omplert a la convocatòria ordinària del juny. No sabem com anirà al 100%, però segurament trobaràs places al setembre dels graus de Mestre!

Si tu entres en una carrera a través de la convocatòria de preinscripció de juny i t'hi matricules i després pots accedir a una altra a través de la de setembre i t'hi vols matricular, hauràs de parlar amb la universitat on hagis fet la primera per saber si et podran tornar els diners abonats.

Molta sort a les PAP de juliol i a la Preinscripció! 😉

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.