Preguntes i Respostes

DUBTE SOBRE LA SELECTIVITAT

Comentaris

5

Bona tarda. El meu fill va fer la selectivitat l'any passat. Aquest any ha fet la preinscripció per pujar nota de GEOGRAFIA, però li ha dit un amic que s'ha de fer com a mínim 2 assignatures, ja que només li ponderarà l'assignatura que s'examini aquest any. Que no li comptaran les ponderacions de l'any passat.

Em podeu aclarir aquest dubte?

Mónica

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Bon dia, Mònica!

No és així!

Geografia és una matèria de la Fase Específica de la Selectivitat i, en aquesta fase, s'hi pot presentar els cops que vulgui per millorar nota, matriculant 1, 2 o 3 assignatures. No hi ha cap mínim i el màxim és sempre de 3 matèries.

Si aconsegueix millorar la nota de Geografia, se li tindrà en compte la nova nota, i de les altres matèries que ja havia superat l'any passat, se li mantindran les notes del 2022. Per tant, sí que compten les ponderacions de l'any passat.

Trobareu més informació respecte d'aquesta qüestió al Canal Universitats.

Molta sort!

MarcHerrero

Bona tarda la meva filla s ha inscrit a selctivitat i no va apuntar-se a les assignatures de fase específica i ara ho voldria fer. Ara ho podria fer d'alguna manera?? Se que el plaç era fins divendres 26 de maig.

carla.roca

Hola, Marc!

Hauríeu de preguntar-ho directament a l'Oficina d'Accés a la Universitat, que és l'organisme que gestiona la Selectivitat.

Sort!

adricgdd

Hola,

Les notes dels exàmens de selectives van de 0.5 en 0.5. Llavors si treus un 8.7 et queda un 8.5 o un 9?

Gràcies

Redacció Preparats.cat

Hola, adricgdd!

Et recomanem que ho demanis a l'Oficina d'Accés a la Universitat, que és l'organisme que gestiona el funcionament de les PAU.

Gràcies!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
9 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.