Preguntes i Respostes

Dubte sobre selectivitat extraordinaria

Comentaris

3

Bon dia, 

M’agradaria saber quines opcions té l’alumne que es presenta a les PAU extraordinàries.

Referent a horaris de prematrícula a l’universitat, si només puc accedir a certes universitats al febrer, i sobretot, si tan sols puc començar al febrer com a molt d’hora.

N’estic preparant per la selectivitat de septembre i la meva idea es fer ETSAV, el dubte és saber si podre entrar aquest any, al febrer o m’he desperar al any següent.

Comentaris

carla.roca

Hola, ckami!

Fer la Selectivitat al setembre no vol dir directament començar les classes al febrer! Es podran començar les classes al setembre sempre que hi hagi places disponibles en aquella convocatòria per matricular-te al grau que desitges.

Et recomanem posar-te en contacte amb la mateixa ETSAV per saber si tindran places lliures a la convocatòria extraordinària de Preinscripció Universitària.

Sort!

guille1997

Bon dia, 

Tinc un problema a l'hora de fer la matrícula a les PAU de setembre, i es que a l'hora de registrar-me em diu que l'identificador ja existeix, però esque quan inició sessió em diu que l'usuari es incorrecte. 

No se que fer ja que avui es festa i dema i diumenge les universitats estan tancades i dilluns es l'últim dia.

Tenia alguna solució?

Gràcies

carla.roca

Hola, guille1997!

Vaja! En aquest sentit, només et podien ajudar l'Oficina d'Accés a la Universitat o alguna de les seves seus... Esperem que hagis pogut resoldre-ho!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
9 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.